用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍鳴幼兒園N班
樓主: Jasjasma
go

劍鳴幼兒園N班 [複製鏈接]

回覆 Cowbit 的帖子

如果March 15, 就會同學之園撞期....:;pppp:

Cowbit 發表於 14-1-14 07:33
我係家長義工,學校一早出了通吿呢兩日面試日要幫手。
tks~

引用:回覆+Cowbit+的帖子 如果March+15,+就會同

原帖由 RMC0101 於 14-01-14 發表

如果March 15, 就會同學之園撞期....
點知學之園係Mar 15 interview? 只有一日嗎?

回覆 Pigdripy 的帖子

I forgot where I got this news, is either from their announcement when apply or from Baby Kingdom. It have 2 days. March 14 or 15

RMC0101 發表於 14-1-14 10:25

如果March 15, 就會同學之園撞期....
學之園有in timetable啦?

引用:回覆+Cowbit+的帖子 請問9月b,+學校會比我

原帖由 minimeme 於 14-01-14 發表

請問9月b, 學校會比我地interview嗎? 我是courier張申請表到學校的. 睇見上面有post話 ...
N班只限某幾個月份申請。今年cutoff到幾多月,你要上學校網check吓。去年cutoff好似係8月31日。

引用:Quote:原帖由+BG930+於+14-01-09+發表知唔

原帖由 Cowbit 於 14-01-13 發表
今年係8/3, 15/3兩個星期六面試。
thx!!!

引用:Quote:原帖由+pegand0102+於+14-01-13+發表

原帖由 Cowbit 於 14-01-14 發表
我係家長義工,學校一早出了通吿呢兩日面試日要幫手。
我打電話去問,聽電話個姐姐點都唔肯講,大約邊幾日interview. 同屋企人plan 去旅行,仲已經定左日子。

今年cutoff都係寫8/31. 咁即係我地連interview機會都無. 所謂細B真係好慘

我想讚下厘間學校. 我剛收到佢地的電話通知我女是9月b, 所以唔會安排interview. 我覺得佢地好有交帶, 知道父母有唔清楚, 有擔心. 最少我唔洗估估下. 下年K1, 我只會幫阿女重點報幾間, KM係其中一間, 因為我覺得佢地有heart, 有幫人地去諗.
起碼好過有一間有叫細b去見, 但對小孩和家長不尊重的學校, 只為做show一場.
個人意見, 不喜勿插
‹ 上一主題|下一主題