用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟基學校 啟基已2nd in既小朋友,有無收到waiting or reject lett ...
go

啟基已2nd in既小朋友,有無收到waiting or reject letter? [複製鏈接]

26號星期一自行出結果後,學校有打電話問家長確認3/12星期一會唔會去註冊。我估佢哋係預計人數,如果有人因自行而放棄唔註冊,佢哋可以多返位出嚟俾之前有first in的人second in。始終學校實收6x位小朋友,我相信校長出offer都幾緊。

calvin1688  係啊,留佐3x個俾細佬妹  發表於 12-11-30 11:55

回覆:啟基已2nd in既小朋友,有無收到waiting or reject letter

如果你已2nd in, 又或者等埋註冊後去可能有好消息呢!

回覆:JHsbb 的帖子

唔出奇,如果有心儀自行收了,比較過後會或放棄啟基。祝2nd in 成功!

我地都係,咁啱果日老公要去做嘢,著晒成套老西。我自己就外套西褲。反而囡囡就著得自然啲,冇話斯文公主果啲裙。

回覆:啟基已2nd in既小朋友,有無收到waiting or reject letter

不是,那3x位是留給有哥哥姐姐在啟基讀的弟妹。

回復 JHsbb 的帖子

JHsbb,
知道你真係好鍾意啟基,希望你同囝囝嘅表現在以感動剽莫校長。祝你成功!!

有早幾日打咗電話來。

‹ 上一主題|下一主題