用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 有無人今日考KPCC?
go

有無人今日考KPCC? [複製鏈接]

呀女剛剛fail咗KPCC ,佢朗讀詩歌完全沒有問題,但考官話答問題部份不能評分,因為女女有4條題目唔識/唔肯答,wow
   0    0    0    0

bbflashcard 發表於 12-9-6 00:52
May I know how old is your daughter and which level did she try?

As I know, the examiner would brie ...
Well, 我要求再入去見考官,佢在我面前再問這4題,呀女依然怕答,好細聲講出幾個字(不完整)或笑住不答,個考官都有用
不同方式去發問,可是個女仍然不肯清楚回答。
我當時真係好唔開心,因為我知呀女係識答,只係唔肯回答。

我已經同佢報咗補考,希望呀女今次可以成功!
其實呢個4歲半女平時表現唔錯,在KPCC班或在家都對答自如,
今次考高級試可能有些"協埸"!

Thank you! The next examination day will be in October,
And I will take more practice with her this time!
ChEErs!!
‹ 上一主題|下一主題