用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅男女中學附屬小學 SPCC First Interview Schedule Information
go

SPCC First Interview Schedule Information   [複製鏈接]

王國會長

傻太 發表於 14-9-19 21:23
我,兩間隔半小時,有無方法可化解?

開始時間兩間隔半小時? 打的過去加埋上落致少要15分鐘.
咁只能二選一了。

王國會長

yame 發表於 14-9-22 11:51
其實都唔明點解兩間的日期和時間唔協調一下, 大家都係skh
陰謀論, 反而係安排到撞期, 減少同一個學生食兩家skh學校茶禮.

王國會長

meow08 發表於 14-9-22 19:54
上年,我女兒見了兩個多小時,大家要有心理準備會長,我們在外面等到心慌

...
問過SPCCPS 話要預兩個小時.

王國會長

引用:Quote:原帖由+vechibi+於+14-09-26+發表病

原帖由 Ka__Ying 於 14-09-28 發表
超級自私,昨天仲有細路嘔都仲要比佢啊媽壁入去
問題係學校也不應比病緊的小朋友見

王國會長

bckobi 發表於 14-9-28 11:05
政府政策真有點可笑,政府用緊d公敞資助嗰d醫生生,律師呀,黄仁龍小朋友讀書,笑唔笑話?但有d律校連一人 ...
x2 , 這些神校應該轉私小, 反正入去讀的唔志在. 唔應該由納稅人資助.

王國會長

doggy2013 發表於 14-9-28 20:31
其實直資呢樣野嗰陣時係邊條粉腸搞出來?
90年代已有, 但2000年后羅飯焦fun政策向直資學校傾斜, 引致大量學校(包括神校)轉直資.
‹ 上一主題|下一主題