用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 全部學校都唔收,點算呀?
go

全部學校都唔收,點算呀? [複製鏈接]

回覆:123yin 的帖子

過咗統一註冊日後,去學校扣門,應該實有學校有位。因為好多人手上有好幾個offer,但最終只能讀一間。

回覆:全部學校都唔收,點算呀?

我個9月B都係全部得waiting,所以好明白你嘅感受。
我都有in咗太陽島,不過唔係你個區。雖然學術名氣都冇,但佢哋話唔會專收叻既BB,因為佢地話自己係happy school.加上真係唔多人報,應該有機會。(但係呢間暫時係我in過咁多間中,校長最親切嘅一間。)大家一齊加油!!!

我個9月B都係全部得waiting,所以好明白你嘅感受。
我都有in咗太陽島,不過唔係你個區。雖然學術名氣都冇,但佢哋話唔會專收叻既BB,因為佢地話自己係happy school.加上真係唔多人報,應該有機會。(但係呢間暫時係我in過咁多間中,校長最親切嘅一間。)大家一齊加油!!!

我得番兩間未見,但不過兩間都唔易入。太島就未有結果。
我個b 讀緊間冇學券嘅有backup,但係唔知點解想係屋企附近番學都咁難

我成日都同自己講抽獎唔中啫好正常。唔好覺得個b唔夠人叻所以冇學校收,唔好比壓力自己。心理平衡真係好重要,真係唔好話我講得誇張

‹ 上一主題|下一主題