用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教挪威差會主辦信義中英文幼稚園
樓主: catmint11
go

基督教挪威差會主辦信義中英文幼稚園 [複製鏈接]

回覆 catmint11 的帖子

我個仔都收咗讀全日, 我去聽過佢 9 月尾的講座, 個人覺得幾好, 話好深唔係, 但因材施教,
我鐘意啲老師好有愛心, 有某幾個, 睇得出佢吔好鐘意小朋友, 我之前對呢間學校無乜認識, 但去完OPEN DAY, 我都幾鐘意呢間學校, 如無意外, 都會比佢讀.

回覆 Bonbonita 的帖子

25/10 IN 11:55 分的.

INTERVIEW 時老師會比佢吔玩陣WARM UP 下先, 之後先正式 INTERVIEW ( 去咗禮堂) , 我小朋友好開心, 好投入, 同埋佢好合作, IN 咁多間, 幾乎呢間係最好表現, 可能佢自己都想讀呢間

我都係. 如果又一村收, 我都會放棄的, 但又有點不捨..

其實我唔覺得細架喎. 比起好多幼稚園, 佢算係咁, 起碼自己獨立校舍,.

講真好似又一村呢啲咁正既學校, 多人爭, 又未必輪到啦...

希望可以同呢度咁多位做同學啦, 不過我煩緊校車問題, 我要响美孚上車, 阿仔唔知辛唔辛苦

我今日收到學校2/5 返去教費通知, 想問下大家 - 點解我吔全日班膳食費- 600 , 仲要再加茶點- $200 ????
同埋佢每個月學費其實係幾多呢???
九月要交1XXX, 但十月呢, 係咪連埋膳食, 要交成 3000 一個月???

見到佢堆收費, 我覺得好謀利 , 同我當日聽講座既理念有點不一樣....

回覆 天使CHUBB 的帖子

唔包呀, 學費係 $24XX + $600 LUNCH + $200 茶點 = $32XX 一個月

交咗留位費啦. 不過收到張雜費單, 走嚟問下啫...
膳食 $800 / 月, 好似好金咁

2/5 返去交費, 10-11AM, 都好多錢要交下....

回覆 BBBQ 的帖子

其實呢間 全日制唔錯架, 雖則最後我交咗留位都放棄咗, 不過我都應同佢係一間唔錯既學校.
‹ 上一主題|下一主題