用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎? ...
go

礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎? [複製鏈接]

引用:我女讀緊啟蒙班,環境新,老師有愛心。阿女

原帖由 megumiyu 於 14-12-10 發表
我女讀緊啟蒙班,環境新,老師有愛心。阿女好鐘意返學。
啟蒙班是否等同n ?

回覆:礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎?

佢叫英文幼稚園,唔知一星期英文有幾多堂?

引用:Quote:原帖由+crossfinger+於+14-12-11+發

原帖由 megumiyu 於 14-12-11 發表
唔會,因為會讀靈糧,但推介俾打算讀本區學卷幼稚園嘅媽咪。其實佢哋學校門外可望到入面環境,得閒經過不妨 ...
可否下妳揀靈糧嘅原因呀?
呢2間邊間英文好啲呢?

引用:回覆+Handsomewoman+的帖子 啟蒙+=+inform

原帖由 piggymonkey 於 14-12-11 發表
回覆 Handsomewoman 的帖子

啟蒙 = informal N (因爲呢間學校既N 班申請教署仲未批),所以只可用啟蒙當pla ...
資料很詳盡,謝謝

引用:回覆+Handsomewoman+的帖子 如果學校近你,

原帖由 piggymonkey 於 14-12-11 發表
回覆 Handsomewoman 的帖子

如果學校近你, 我諗都應該不錯, 新校算大, 設備和佈置都幾attractive, 之前去 ...
永樂同靈糧,如果撇除學費唔考慮,
唔知揀邊間好。永樂始終新,唔知師資如何。

回覆:礸石山永樂創新英文幼稚園有人聽過嗎?

有冇讀緊k1 or k2的小朋友家長可分享?
想知英文如何。

‹ 上一主題|下一主題