用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 剛剛面試完綠茵n班……
go

剛剛面試完綠茵n班…… [複製鏈接]

回覆:剛剛面試完綠茵n班……

我都見完,其實得一齊唱歌個part會觀察小朋友,連對答都唔駛

我都唔知in左啲咩

引用:我女也是剛in完,都係完全唔知發生乜事咁⋯

原帖由 Rollma 於 14-11-01 發表
我女也是剛in完,都係完全唔知發生乜事咁⋯不過唔緊要啦,當玩下!今日是第一間,當warm up! 大家都加油!

...
Exactly, 唱歌個part我見10個有9個小朋友都係媽咪帶住做動作

其實個個都差唔多

引用:我都啱啱in+完了,我覺得呢間面試比較輕鬆

原帖由 pb728 於 14-11-01 發表
我都啱啱in 完了,我覺得呢間面試比較輕鬆,d task 唔太難,起碼唔使揀顏色啦

...
我覺得個個小朋友都差唔多,其實可能揀家長多過揀小朋友

引用:唱歌嗰part都算係可睇吓小朋友能唔能夠投入

原帖由 calvinlinda 於 14-11-01 發表
唱歌嗰part都算係可睇吓小朋友能唔能夠投入課堂。
我in嗰吓係11點幾,好多bb都無咩電/肚仔餓,大部份唱歌嗰 ...
個別見嗰時要求小朋友做啲咩樣?

回覆:剛剛面試完綠茵n班……

完全無考過我個小朋友既

引用:我今朝只得group+in,同family+interview,

原帖由 Rollma 於 14-11-01 發表
我今朝只得group in,同family interview,net浄係問我同爸爸問題,比一籃玩具我個女玩,只有對佢講hello a ...
我同你一樣呀,完全無其他媽媽講過會問小朋友問題,我都好奇怪點解咀唔同

引用:Quote:原帖由+Thelittlepingu+於+14-11-01+

原帖由 Gghui 於 14-11-01 發表
老師都無理過呀女,凈係問我同爸爸問題。呀女7月B。
邊個campus

引用:完全無問家長嘢喎,凈係問am無位會唔會考慮

原帖由 calvinlinda 於 14-11-01 發表
完全無問家長嘢喎,凈係問am無位會唔會考慮pm。我是8月b,全程考足小朋友5分鐘,比好多指令佢,搞到囡囡由好 ...
邊個campus

‹ 上一主題|下一主題