用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 阿仔的女友
go

阿仔的女友 [複製鏈接]

baoying 發表於 12-9-3 13:37
回復 baoying 的帖子

e+女友好識照顧阿仔,我好安落,唔洗我操心

你囝囝都好大了嗎?。。。。。感受到你的喜悅! 我希望囡囡大學畢業先拍拖! 當然只是期望、、、、真係要拍拖都迫唔到佢聽我的

baoying  E+阿仔讀係大學羅,我都希望囡囡大學畢業先拍拖,但係根本唔到我地話事啊  發表於 12-9-3 20:06

jimjimjim 發表於 12-9-4 16:50
希望囡囡大學畢業先拍拖
係喎! 原全無諗過呢一part tim. 好嘢都比人mark 實哂! 但有些男人拍左6 年拖失先同個女人講,溝通不了,同佢分手。筍盤係會咁既! He is my boss just   飛 her girl friend.

Snakemama  果D冇本心啫(係未筍盤都會咁做啦)但我識好多都係中學(form5-7)拍拖,到依家仔女都讀緊中學、大學了  發表於 12-9-6 20:08

thenewipad 發表於 12-10-6 12:24
借個位分享吓而家初中生拍拖狀況 :

昨天坐mtr 在 TST 站入來幾個QES 學生, 相信昨天QES 有活動....見一對 ...
好彩囡囡唔係呢間勁野讀, 唔係有排驚 :cry:

Joe媽媽 發表於 12-10-8 11:57
係呀, 我仔S2, 唔好話仔就唔洗驚呀!

講個真人真事故事給大定知:
Meikin,

妳個仔一定係又靚仔, 讀書又叻既精英, 所以呢個女仔咁長情, 當投資籃籌股票咁長揸..... 佢識得用時間去培養感情........ 我建議你仔block 左佢向whatsapp... facebook 都block 埋, 既然無感覺...無謂比人幻想..... 因為呢個女仔真係太長情 ops:" />
‹ 上一主題|下一主題