用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 收到播道書院取錄信
go

收到播道書院取錄信 [複製鏈接]

27/10前要交留位費$400 ---> 恭喜哂呀

請問
1) 幾時收消息的呢?
2) 是信 or 電話?
3) 27/10要交留位費, 咪即係一日時間囉
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

打左去學校問 :
8/10/2011 IN 果批, 校方已寄出通知信
取錄 / 不取錄, 都會有信收
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

我都要放工先回家收信呀

我都係呀, 今晚點過呀

原帖由 Michelle_Hung 於 11-10-26 16:06 發表
好失望呀原本我屋苑每天只在早上十一點派信一次~~~ 咁今朝無信要等聽日呀, 今晚點訓得著呢???

12:37 ~ 姐姐電話回覆, 郵差叔叔正在派信

me too 啦

原帖由 Judou 於 11-10-27 12:41 發表
岩岩送完個郵差叔叔走...即係去開信箱...
依然..係無信...
咁即係無希望..

thanks!!! ciboy888

原帖由 ciboy888 於 11-10-27 13:35 發表
我已經打咗去學校問, 8號 in 的, 若未收信, 要等到1 or 2-11-2011 先會收到信, 而收到嘅信, 可能是register / reject, 而register 的, 即是後補, 另外校方職員話, 若今日有家長無哩登記, 亦會補電話確定, 故希望愛錫 ...
‹ 上一主題|下一主題