用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 :::::::::::::
go

:::::::::::::   [複製鏈接]

引用:畀佢試多D唔同既野,佢咁細,其實有無限可

原帖由 ACE2126 於 14-02-07 發表
畀佢試多D唔同既野,佢咁細,其實有無限可能。恆心同興趣係經過接觸同努力得返來。 ...
非常同意

引用:Quote:Nbranson+發表於+14-2-20+17:20+YW+

原帖由 Nbranson 於 14-02-20 發表
講開YW 我反而十分欣賞 YW 女校 (原諒離題)。默默耕耘,每幾年都出一兩位狀元,上年那位聾啞女狀元就係好 ...
YWPS 都無話自己是神校,它只是designed for boys,何必想得太遠呢?!

sheffield    發表於 14-2-21 12:28
koala_choco    發表於 14-2-20 23:35

引用:Quote:原帖由+Nbranson+於+14-02-24+發表Ha

原帖由 bubuG 於 14-02-24 發表
Hello ! 先恭喜你有spb offer . Spb 定必有好多狀元尖子令你去報名。我就冇報,因為家住九龍,但見你都報sp ...
👏👏👏

引用:回覆+ckcleung+的帖子 YW+都有買人㗎...+

原帖由 Nbranson 於 14-02-24 發表
回覆 ckcleung 的帖子

YW 都有買人㗎... 其實都可以吸引d尖子來投㗎. 到最後真係有甲組足球員來投所以足球 ...
看你的評語,英華真係唔多適合你,希望你有另一個offer。

引用:我諗現實D係…they+are+one+of+the+best+in

原帖由 ACE2126 於 14-02-24 發表
我諗現實D係…they are one of the best in hk
英華同學和老師一同付出了好多,當然是值得讚賞的;但在很多方面其實還有進步空間的。

‹ 上一主題|下一主題