用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中華基金面 2015 收到OFFER 未? (第8頁開始) ...
go

中華基金面 2015 收到OFFER 未? (第8頁開始)   [複製鏈接]

回覆:haydn 的帖子

剛剛今天交表,校務處話未有更快寄interview 信,約14,15號左右。而且不是全in.

引用:dear+all,++would+like+to+know+if+any+one

原帖由 haydn 於 15-01-01 發表
dear all,  would like to know if any one received interview letter from 中華基金?
今天收到interview 信。原來要帶埋小五手冊,今晚要回家搵下。

引用:另外我想問大家interview+時間,我超早8:30

原帖由 mj66 於 15-01-09 發表
另外我想問大家interview 時間,我超早8:30
嘩!真係好早。我就10:45am. 但都要早起身,因住九龍西,仲要學校地鐵唔到。

回覆:肥V 的帖子

不知道是否有先後次序的規定,我是2號交表的。

回覆:中華基金面試問題, 有無過來人可以分享吓?

大家interview 會著校服定便服?

回覆:中華基金面 2015 (2nd in)?

剛收到電話有得Second In,已排到二月初 Interview.

引用:請問你是17+定24+号面試呀?謝謝!

原帖由 pooncc 於 15-01-26 發表
請問你是17 定24 号面試呀?謝謝!
是17號的。

引用:今日阿仔2nd+in,+見歐校長!另外老師話會由

原帖由 U叻U 於 15-01-28 發表
今日阿仔2nd in, 見歐校長!另外老師話會由四個校長(我都唔知有四個校長)in 五佰幾個2nd in  ...
呢間學校有校長1名,副校1名和助理校長2名。Second In 好似見Board緊,D小朋友得11、12歲點會唔驚呀,呢D就係大場面啦。

回覆:ydoris 的帖子

上次校長話,Final list 會預多D人,因為我㨂學生時,家長也㨂學校,而且得三日就要回覆讀定唔讀,所以會見500左右揀人,final list 一定會預多入學人數,只是先後次序問題。而且學校網頁話不設叩門。

回覆:中華基金面 2015 收到OFFER 未? (第8頁開始)

我都收到電話,有offer啦!好開心!

‹ 上一主題|下一主題