用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問迦南2011細B有消息取錄未?
樓主: chrischo2002
go

請問迦南2011細B有消息取錄未?   [複製鏈接]

回覆:請問迦南2011細B有消息取錄未?

請問知唔知藍田迦南pn有幾多班?有留幾多位俾細B?thanks!

引用:小B收1月21日終於收到interview+信,2月23

原帖由 mockingbird 於 13-02-05 發表
小B收1月21日終於收到interview 信,2月23日 in呀,藍田N班。
咦~原來仲有interview架?我仲以為已經in囇添~

引用:小B收1月21日終於收到interview+信,2月23

原帖由 mockingbird 於 13-02-05 發表
小B收1月21日終於收到interview 信,2月23日 in呀,藍田N班。
請問你係幾時交表嘅?

引用:藍田細b收到result未呢?++我未.

原帖由 easybring 於 13-02-20 發表
藍田細b收到result未呢?  我未.
我都未,好心急。但之前有媽媽話2月23日先in,可能要等埋先有result .

回覆:請問迦南2011細B有消息取錄未?

今日係咪有細B去藍田分格in? 唔知今日多唔多人呢?

引用:昨天小B+in了藍田迦南,in+10am,+當時好似

原帖由 mockingbird 於 13-02-24 發表
昨天小B in了藍田迦南,in 10am, 當時好似有20至30個小朋友,前後時段都有一批人,相信都有成百個小朋友的 ...
睇黎細B前後2日interview 加埋都唔少人,唔知佢地收幾多人呢?好希望仔仔可以入讀,當然都希望同各位仔仔囡囡做同學仔!

easybring  唔止2日, 2/2 & 3/2 也是in 細b. 唔知仲有冇其他日子interview. worry  發表於 13-2-25 18:01

引用:Quote:原帖由+sweetsugarapple+於+13-03-02

原帖由 Ocean2010 於 13-03-03 發表
Yes, lam tin, 尋日收到
恭喜哂!請問你囡幾月B?係咪2月2日in嘅?

‹ 上一主題|下一主題