用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 德望已收到面試通知!
樓主: terry_andriy
go

德望已收到面試通知!   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+carman2412+於+12-11-10+發表

原帖由 terry_andriy 於 12-11-10 發表
我都有少少咁諗,希望唔係!會唔會有宗教就優先有簡介會聽= 優先取錄

...
24/11 pm IN, 有一張簡介會飛,但我們是冇宗教百無人事,只係第一日一早交表,application number 唔過100.  
簡介會飛是先到先得嗎?

引用:回復+sarubuta+的帖子 請問簡介會係幾多號

原帖由 MissMusic 於 12-11-10 發表
回復 sarubuta 的帖子

請問簡介會係幾多號?
簡介會16/11 Friday 7:00pm
在小學禮堂,我估得一場,起碼二千幾人報,遲交表的就冇飛

ScarlettShannon 發表於 12-11-10 18:51
Not sure if this year said 2 parents are invited but last year it mentioned and we both get in, one  ...

今年寫住:
"出席人數: 只限2位成人(建議父母)陪同接見生出席"

跟往年一樣嗎?

WJoyce 發表於 12-11-11 00:58
Hello,

我個女現在讀 K1, 其實 interveiw 係無指標!! 我只可以講係順其自然, 由小朋友自由發揮, 咁會比較 ...

多謝分享, 咁份家長問卷會唔會好長?  選擇題定essay?  夠唔夠時間填?  係唔係老師問小朋友幾耐, 家長就有幾多時間填問卷?  因為我寫字慢, 驚填唔切...

‹ 上一主題|下一主題