用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 仲未收到基督教中心幼稚園封信
樓主: bwschan
go

仲未收到基督教中心幼稚園封信 [複製鏈接]

引用:仲未收到呀!你地有無人都未收到?

原帖由 bwschan 於 14-02-05 發表
仲未收到呀!你地有無人都未收到?
我囉又話收唔收都兩星期通知,就黎成個月啦

引用:我都未呀...連+reject+letter+都冇...haha

原帖由 BabyBmom 於 14-02-05 發表
我都未呀...連 reject letter 都冇...haha
有好多一早收到信過年前已註冊,我地都唔知等乜

引用:灰.....總有一天等到的 +

原帖由 天使CHUBB 於 14-02-05 發表
灰.....總有一天等到的
其實真係打定輸數

引用:做嘢無信用,話明兩星期,跟住又話過年後,

原帖由 Baobaoface 於 14-02-10 發表
做嘢無信用,話明兩星期,跟住又話過年後,而家又話二月尾前,見咁多間無一間似佢咁做嘢,做唔到就唔好亂比 ...
我都未有信架,你有offer未呀?

引用:認同+,我都覺得一開始就咁+講野唔負責任,

原帖由 Falade 於 14-02-21 發表
認同 ,我都覺得一開始就咁 講野唔負責任, 點信佢教好學生呀
宜家係有一㧗一早出左,另一㧗hold住遲遲未出,如果係reject唔出信就應一早講明,唔好話兩星期內個個都會收到通知。我之前in左一間,佢地interview 前出左通告話如被取録一星期內電話通知,如果reject會稍後寄信,足之我兩個星期收到reject信,但我覺得安排幾好一早講明麻。

‹ 上一主題|下一主題