用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Cckg出咗interview時間
go

Cckg出咗interview時間 [複製鏈接]

17th Jan,星期六,時間都幾好

3    0    0    0

引用:我27/1,+但信裡面寫要K1評估報告,+如果IN果

原帖由 vcb617 於 14-12-02 發表
我27/1, 但信裡面寫要K1評估報告, 如果IN果日都未出咁點好?
我可能用nursery評估表

引用:我女女11月b,+24.1+in。題外話,我覺得inte

原帖由 大白兔糖 於 14-12-03 發表
我女女11月b, 24.1 in。題外話,我覺得interview信用詞好霸氣,果然是神校本色。去in下當見識

...
我都覺得係,反正陪跑,見識吓算喇,原校讀完N, 而家讀緊K1好地地,當上堂英文堂啦

引用:Quote:Babypooh921+發表於+14-12-3+14:42+1

原帖由 Babypooh921 於 14-12-03 發表
係呀, 4月出世
我個仔6月出世,17號in

引用:如果大家有幸入到CCKG,會讀嗎? +

原帖由 keiasahi 於 14-12-04 發表
如果大家有幸入到CCKG,會讀嗎?
入到先會考慮,而家唔諗住,當去playgroup玩吓咋,不過冇壓力就真嘅,因為已經讀緊好學校,入唔入到都唔緊要

引用:有冇人知如果入唔到DBS/DGS,多數會去到邊

原帖由 herman0114 於 14-12-04 發表
有冇人知如果入唔到DBS/DGS,多數會去到邊間直私?
我自己就想仔仔考SFA

引用:我朋友話CCKG考其他學校優勢反而少++因為啲

原帖由 蕃茄通粉 於 15-01-17 發表
我朋友話CCKG考其他學校優勢反而少  因為啲學校覺得你讀得CCKG都係首選DG/DBS  所以未必喜歡  同埋CCKG重英 ...
今日interview咗,奇蹟收的囝囝先算啦

‹ 上一主題|下一主題