用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒學校 聖羅撤call 叩門生interview
樓主: janiceau88
go

聖羅撤call 叩門生interview [複製鏈接]

引用:回覆+janiceau88+的帖子 我星期五早上親身

原帖由 mayyylai 於 15-06-10 發表
回覆 janiceau88 的帖子

我星期五早上親身交,唔知有冇機呢?
爬文睇,應該申請得都有得見架!留意電話

引用:Quote:sissysze+發表於+15-6-11+12:51+舊年

原帖由 淺草 於 15-06-11 發表
斎女都成400人。。。。唉。。。
咁好多都叩埋瑪神,2間聖家,天神,ST Mary, 來來去去都係同一班人!

引用:Quote:kirstyau+發表於+15-6-11+15:51+咁好

原帖由 淺草 於 15-06-11 發表
咁又真, 來來去去都係同一班人! 即400人爭around50個位啦 (保守估計)(唔計瑪神)。By the way,  ...
good luck!

淺草  收左你個good luck先!  發表於 15-6-11 16:29

引用:已有朋友收到+2nd+in+call了 +

原帖由 sissysze 於 15-06-13 發表
已有朋友收到 2nd in call了
咁快?!今年係咪少左人叩?!

引用:回覆+sissysze+的帖子 St.+Rose+出咗+offe

原帖由 nihongo 於 15-06-16 發表
回覆 sissysze 的帖子

St. Rose 出咗 offer la...
恭喜

引用:收到call明天register呀, 超開心ah!!!!!

原帖由 淺草 於 15-06-16 發表
收到call明天register呀, 超開心ah!!!!!

‹ 上一主題|下一主題