用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 隔離post,講到st cat好似垃圾咁嘅
go

隔離post,講到st cat好似垃圾咁嘅 [複製鏈接]

引用:申報,我係st+cat家長,十分滿意呢間學校,

原帖由 msyoyolam 於 15-11-08 發表
申報,我係st cat家長,十分滿意呢間學校,佢地好有自己一套敎小朋友既方法,課程設計好,唔係只強調深,而 ...
算啦,人地講有得人地去講。自己知道佢係好既就ok。永遠都係讀過既家長先知好唔好。我係LH家長,未入讀之前聽到好多comments,但開學後,就知有幾多係假。我個日日返學都好開心,未試過扭唔返學。

年年到interview時候同出offer時候都有大量既bad comments,特別係出名既學校。明眼人一睇就知出post人既目的。

引用:看了幾天的討論,真的忍不住表達一下。我小

原帖由 applelove 於 15-11-09 發表
看了幾天的討論,真的忍不住表達一下。我小朋友上年以細b身份in SC, 遇到abc 老師很好,她完全冇反應但老師 ...
果個post其中一個reply係鬧人垃圾學校及垃圾老師。
我覺得over左。
利申:不是SC家長,今年亦冇報考K1。

引用:Quote:原帖由+sandypink+於+15-11-11+發表

原帖由 belgiumchoco 於 15-11-11 發表
我身邊真係有3個互相唔認識既家長同我講簽左give up. 我當時都奇怪,點解佢地不約而同都講「簽左give up」 ...
我朋友係playgroup做,佢話基本上個個家長都有in SC,但冇人講過簽give up呢回事。

引用:Quote:原帖由+konew720+於+15-11-11+發表我

原帖由 belgiumchoco 於 15-11-11 發表
我講果3個朋友,分別今日同尋日都再去左st cat in多次啦
咁佢地有冇話今次d老師好好笑容?

引用:Quote:原帖由+konew720+於+15-11-11+發表咁

我冇問呀,不過我d朋友一般in得好就唔講,in得唔好就會講2句,我估佢地今次都in得好。

...
點解in得好唔講,in得唔好先講?
小朋友表現好唔值得講,表現唔好就周圍講。永遠只睇同無限放大衰野,好野就當應份所以唔講?

‹ 上一主題|下一主題