用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 交咗幾間學校k1留位費? 再有其他offer會再留嗎? ...
go

交咗幾間學校k1留位費? 再有其他offer會再留嗎? [複製鏈接]

我暫時交咗一間但仲有未in同未出結果
   2    0    0    0

原來Hold多過一間就會俾人鬧,考慮就唔得,答我三間果位真係唔好意思,sorry!!!

明白好多媽媽冇offer好心急,但要求人地體諒你同時自己又能否同樣能諒別人難處呢? 相信留多於一個offer係有需要先咁做,eg未有心儀學校收/prefer 全日或am要wait/未知校車安排等,其實人地有權利留位,有必要同陌生人詳細交代嗎? 相信各位媽媽們都辛苦,若有幸搵到心儀學校,一間已經足夠,祝大家順利!

我又真係唔明,想人盡快決定都唔使話人搏閙掛? 討論下姐,唔使開口埋口插嘅,我留位果間要來回三個鐘番學,有得揀近我都唔會留,凡事留一線,可能我講唔清楚,我係想問有offer"唔"係心儀學校果d,令大家要發洩不滿同被人發洩嘅媽媽Sorry!

Chirley    發表於 13-11-24 19:14

樓主答案:睇下人性嘅各面...私心,質疑,抨擊! 看看討論區是討論還是互插!
Thx for all reply. I got an answer)
‹ 上一主題|下一主題