用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Paul Nursery
go

St Paul Nursery [複製鏈接]

Chujai 發表於 12-11-21 16:45
咁我諗都係好似買六合彩咁難。聽到你咁講,我會帶個仔去試下,希望有機會見下都好開心。你覺得SPN定蘇浙對 ...
蘇浙都唔係一條龍喎,所以我覺得收先算, 話晒兩間都超過2000個 applications, 收唔到5%, 真係咁好彩至算。不過 SPN 一年7萬幾蚊學費, 呢樣嘢真係要考慮...

引用:May+I+ask+if+SPN+is+in+Tai+Po+and+SPK+in

原帖由 BearBearMummy 於 12-11-22 發表
兩間用同一個校舍,响銅鑼灣

引用:終於有人講st+paul了+我朋友講上年排隊比完

原帖由 yanki928 於 12-11-22 發表
終於有人講st paul了 我朋友講上年排隊比完form 都無機會in 我睇荷花本天書講SPN 收2班共 ...
上年排咗幾耐呀?

引用:Quote:原帖由+Chujai+於+12-11-21+發表我都

原帖由 karman888 於 12-11-22 發表
如果你有神父封推薦信,或父母響聖保祿e院做e生,就好大機會。所以對d吔都冇既人黎講,等同重獎。今年有朋 ...
請問是那一位神父的 recommendation letter?

引用:Quote:TeriAnla+發表於+12-11-22+11:27+201

原帖由 323 於 12-11-22 發表
8成係referral

真唔真?
有乜出奇,收得54 人,冇八成都有六成啦,六成三十幾個有神父修女教區 recommendation letter 都唔係咁出奇啫~

引用:我諗應該唔係所有有referral既都收 +

原帖由 323 於 12-11-22 發表
我諗應該唔係所有有referral既都收
但係我地呢啲乜都冇嘅....都唔知去唔去排好

‹ 上一主題|下一主題