用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 港同3rd in 開始喇,大家入嚟傾下。。。
go

港同3rd in 開始喇,大家入嚟傾下。。。   [複製鏈接]

請問Charlotte_mom 有沒有校車去九龍區?
您的孩子不是你的敵人,當孩子表現最壞的時候,也常是他最需要幫忙的時候了。

Marcus0718 發表於 13-11-7 15:37
都係傾下計,無乜特別,但我個仔勁坐唔定,攞咗書又唔睇,又走埋去搞校長張書枱

...

都唔一定唔得既, 如果計分排3rd in(由高至低), 你小朋友應該好高分呀, 有得咁快in!
仲有排先出result, relax 啦!

evaken    發表於 13-11-7 16:51
您的孩子不是你的敵人,當孩子表現最壞的時候,也常是他最需要幫忙的時候了。

Marcus0718 發表於 13-11-7 17:20
我只係自己唔開心,我應承咗帶佢食雪糕慶祝完成全部面試,但頭先食雪糕嘅時候真係無晒心機,雖然已有一個of ...

呢round應該係校長著重與家長溝通為主, 如果你們的表現好好應無需太擔心的!

引用:我囝囝也收到offer,+很喜歡港同但家住九龍

原帖由 ayyy 於 13-11-26 發表
我囝囝也收到offer, 很喜歡港同但家住九龍冇校車到,已有SFA offer所以唔會註冊,in 3 次先收真係好唔捨得 ...
請問你為什麼選擇SFA而放棄港同呢? 因為SFA是英小, 而港同是中小?

evaken  Sorry, wrong post  發表於 13-11-27 09:21
evaken  加油~  發表於 13-11-27 09:20
‹ 上一主題|下一主題