用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 york 收到信了
go

york 收到信了   [複製鏈接]

回覆:york 收到信了

york 真係好易收咩?? 其實佢地收幾多人? 英普定英粵?

回覆:york 收到信了

我曾經好鍾意York,  但唔知點解越來越多人話佢同講到佢收都唔好入咁, 夠竟呢幾年佢出左咩問題? 我一直以為York 係同 SC, LV 嗰D 同level

引用:我曾經好鍾意York,++但唔知點解越來越多人

原帖由 sakbbjaijai 於 13-10-22 發表
我曾經好鍾意York,  但唔知點解越來越多人話佢同講到佢收都唔好入咁, 夠竟呢幾年佢出左咩問題? 我一直以 ...
唔係LV, 係KV

cherryird  好眼力  發表於 13-10-22 16:56

引用:Quote:Chirley+發表於+13-10-23+14:08+cher

原帖由 cchowls 於 13-10-23 發表
I attended interview 2 weeks ago. There were lots of b6... around 50%. Some of them had no manner.  ...
我朋友in yuen long 間 York (我之前唔知YL 有York),  佢話好多Big 6, 但kln 應該少D 掛, 佢地去kln 返學好遠ga wo??  如果York Kln 有 big6 ,其他kln 名幼都難途一劫

cchowls   Agree  發表於 13-10-24 10:32

引用:都係果句,自己覺得底就OK+la…我都有朋友

原帖由 confidence 於 13-10-23 發表
都係果句,自己覺得底就OK la…我都有朋友仔仔讀york, 加加埋埋成8-9000個月,14個盾in 10間直資得一間收… ...
咁最後都係讀一間之嗎,佢最後個offer 如果係DBS,DGS 咪底囉

‹ 上一主題|下一主題