用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 MOS張煊昌已收or有小朋友讀緊既家長請進! ...
go

MOS張煊昌已收or有小朋友讀緊既家長請進! [複製鏈接]

Mos張已收我囡囡讀am,有冇小朋友讀緊既家長可以分享下,因為真係好想知間學校好吾好,係咪活動教學,係咪轉左校長吾好?thank^^請幫忙!另外雖然未知係咪讀,話曬都比左$600,好大機會會讀,大家認識下,我囡囡27個月大,住利安,到時諗住行上去反幼稚園,多個伴冇禁悶,大家又分享下^^
   0    0    0    0

回覆 2# manman3844 的文章

唉!我都等緊,好擔心吾知收吾收,我吾想日日行20分鐘斜路,好累丫,我另外等緊合一堂同靈糧丫,你呢?^^

回覆 10# titanlow 的文章

唉,我仲未收到信丫,好想女女讀合一堂,校園又大又靚,不過我in個曰個老師話12月頭先會有信,咪等下law,我同老師講左,不要pm,我有的後悔丫!

回覆 8# manman3844 的文章

下,學校有的不公平,比我覺得有偏心,點解吾係齊知,唉!

回覆 7# titanlow 的文章

哈哈,可吾可以講下合一堂學校有咩好?老師有愛心嗎?是活動教學嗎?多課外親子活動嗎?仲有最重要的,加曬咩學費,雜費,1個月計扣左學卷後實比學校係几多錢?吾好意思,太多問題^^thank you !

唉,今日有點失望同吾開心,靈糧不收我女女,做咩後備生!><

回復 21# manman3844 的帖子

禁都好的,不過我希望合一收我女女,禁我吾洗曰曰行20分鐘斜路上去同行反落去,都幾辛苦~

回復 18# titanlow 的帖子

唉,我十分之後悔,我而家打電話去改都吾知啦!已經,唉!總之全曰都殺啦!聽完你禁講,我真係好失望,原來入既機會真係禁微,唉!我抱太大期望,失望越大!合一眞係方便反學,行20分鍾直路就可以!

回復 27# vanifU 的帖子

下,個個都收,禁有禁多位咩?吾係am60人,pm30,full day30人咩?

回復 26# manman3844 的帖子

唉,我諗住後備都吾做,一定冇位啦!

回覆 33# manman3844 的文章

下,禁奇怪,不過我呢排去收風,問的家長意見,的人話個到的老師好冇耐性,愛心,又話會咩眼神又吾知點,係有的老師係禁,又其是新請個的,即明年教k1個的,又話個到冇咩功課上到小學會辛苦,比個的家長講到禁,都吾知讀吾讀好!
‹ 上一主題|下一主題