用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳瑞祺喇沙小學vs油麻地天主教小學(海泓道) ...
go

陳瑞祺喇沙小學vs油麻地天主教小學(海泓道) [複製鏈接]

引用:Quote:CARMA+發表於+16-7-3+17:39+ 邊間好

原帖由 karen55407 於 16-09-19 發表
樓主最後㨂邊間?
點解咁喜欢問人讀邊間?

回覆:陳瑞祺喇沙小學vs油麻地天主教小學(海泓道)

多谢關心,只不過我見你個個都問人選邊間?好奇怪?我相信所有家長都想找到一間合適學校。此外,我上得棃問,係好想取多些意見,但最後被人針對,好無奈,但我相信都係一小部份人。哈哈,最後如我有幸再有學校收小二,小三,我一定會知你們。

我唔見有人玩喎?開得post,自然有不同意見,我欣然接受。同様,其他人都會用智慧去選擇。只係問你一句,你就咁好反應,好攪笑。笑吓啦香港人。

我只係好奇問吓一句?就话串?唔係言論自由㗎?最後多謝關心。

最後各位小心post 問題或反問,人家會嬲爆你,大家可以看看我的回覆,绝無挑战成份,再者我只係想那問題xxx vs xxx vs xxx, 大家討論再反思再了解每個學校,不是好事咩。最後網咯上只可作参考,用心,多提問,信自已,了解學校和仔女性格和教育理念,另外不是第一缐学校就最好,插班幾多次都無所为,同拍拖一様,選適合開心就可以。祝今年找小学家長,事事順利。

引用:Quote:karen55407+發表於+16-9-21+10:22+最

原帖由 hkpapa852 於 16-09-21 發表
小心人地告你網絡欺凌喎!
到你出現啦,開心見到你

‹ 上一主題|下一主題