用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學老師當街講粗口鬧工作中的差人,家長們點睇(純討論) ...
樓主: fishingcat
go

小學老師當街講粗口鬧工作中的差人,家長們點睇(純討論)   [複製鏈接]

個粗口女呢獲上哂位!下次都唔知搞乜~

carriebaby111 發表於 13-8-7 16:29
還有,請不要斷章取義,我這個post之前是有人要說投訴,我說既然有人要投訴,就那些人請連同其他團體一并投 ...
還是那句, 你投不投訴與我何干? 你不投訴人我要跟你嗎? 你投訴人我也不會跟你!

我只表明了我不同意林慧思. 亦一定會多個途徑去投訴她. 咁你唔會既話我只可說一聲"哦!"囉, 每個人都有唔同既觀點既.

carriebaby111 發表於 13-8-7 16:49
唔好咁敏感,或者無野攪呢,今次佢被人擺上檯,代價那麼大,如還未小心行事,就真是太傻了

...
明天的事有誰知!

carriebaby111 發表於 13-8-7 16:52
所以不用預設太多
OK~但我喜歡!

carriebaby111 發表於 13-8-7 16:51
對的,每個人的觀點也應獲得尊重,意見不同不緊要,最重要是理性討論,林老師這點應該要留意下,至於她為不 ...
如果你都話觀點也應獲得尊重, 但又覺得投訴她的人便是衛道士. 你有尊重人嗎?  
呢段唔話人就話自己係理性, 你想搞事鬧交多D咋掛!
打著"理性討論"的旗號, 投訴她的人便是衛道士?呢個係你咋!

不知所謂的老師!影衰埋寶血會!應該自動遲職!

話人者賤! 只有心地唔好既人先會話人妄被害症! 自己唸唸, 講完!

回覆:carriebaby111 的帖子

我話林慧思垃圾,佢都可以來話我,你話我我就反彈你,總之反彈你世世代代相傳都有呢個病。。。被害妄想症!

‹ 上一主題|下一主題