用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91 信義 - 有無用家或今年派到的
go

91 信義 - 有無用家或今年派到的 [複製鏈接]

引用:多謝,程度是否偏淺? +

原帖由 evachau50 於 15-06-25 發表
多謝,程度是否偏淺?
你小朋友是否派到這學校? 我仔都係呀!

引用:請問你地派到呢間既係排第幾志願呢?+

原帖由 ckhmama 於 15-06-26 發表
請問你地派到呢間既係排第幾志願呢?
我係第5, 排後少少都未必入到。。。這遊戲越來越難玩!

回覆:91 信義 - 有無用家或今年派到的

唔係喎, 真係睇隨機number靚唔靚, 我有fd放靈糧第一入唔到, 但佢身邊兩個人放第二入咗, 所以信義亦一樣, 人地隨機number 靚過你, 就會抽先過你!

引用:Quote:polpolchan+發表於+15-6-26+20:01+唔

原帖由 MASAYA 於 15-06-26 發表
靈糧第一入唔到但有人第二入到? 係咪同一年先? 根據統一派位機制冇可能發生, 口耳相傳, 一係其中一個有誤會 ...
3個都係今年派小一, 2個第1揀馬循唔入, 跌落第2位靈糧, 另一個第1揀靈糧, 唔得, 跌入第2陳元喜, 咁樣會否清楚d? 如有問題, 我諗你打去教育局問就一清二楚, 我fd揀靈糧第1都入唔到, 佢都好唔開心, 若你打咗去問, 都請你係到解答一下點解教育局咁抽籤!

回覆:91 信義 - 有無用家或今年派到的

另外, 我仔同學第一揀朱小, 第二揀梁小, 佢居然抽到梁小, 有人放梁小係第一位都入唔到, 我只可以話佢同學隨機number 好靚囉, 正常咁揀, 應該死硬!

MASAYA  number好靚應該入左乙一朱小  發表於 15-6-26 22:42

引用:Quote:原帖由+polpolchan+於+15-06-26+發表

原帖由 201097 於 15-06-26 發表
冇可能……呢個遊戲規則,你未清楚!
我都話你地有問題打去教育局問下, 我只見到結果, 點解要質問我呢? 我都想知點解呀, 搵人答下我啦!

引用:Quote:2隻臭豬+發表於+15-6-26+22:28+回覆+

原帖由 MASAYA 於 15-06-26 發表
係喎, 唔排除今時今日仲有人填甲二截乙一糊...
你這個假設有可能喎, 我見到這3個fd再問下先

引用:一年前我好似大家咁,+只知人地話呢間係寶校

原帖由 喜樂果子 於 15-06-30 發表
一年前我好似大家咁, 只知人地話呢間係寶校, 其餘咩都唔係好清楚, 所以開左呢個POST想知多D.  不過我同你地 ...
感激你的分享, 令我們安心好多!

‹ 上一主題|下一主題