用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 德望&港同
樓主: 蝦米豬
go

德望&港同 [複製鏈接]

真心喜歡GH的根本不會喜歡港同。
真心鐘意港同的亦根本不會鐘意GH

兩間除咗同在香港特別行政區,同埋中學大家都係考DSE, 我睇唔出有乜相同,根本南轅北轍

楼主你諗清楚自己想點先la
真係除咗你自己冇人幫到你

引用:但我常常見到GH女仔個個好似小公主,打扮好

原帖由 Lucifer3960 於 15-12-18 發表
但我常常見到GH女仔個個好似小公主,打扮好整齊,入了後,會不會變"港童"

...
DGJS 都好整齊

引用:GH,小學至中學,午膳也不可以外出,覺得過

原帖由 Lucifer3960 於 15-12-18 發表
GH,小學至中學,午膳也不可以外出,覺得過份保護了。
係飛鵝山上,放飯出去食風和飲山水嗎?

布希亞  ST PAUL CO仲荒蕪,食野草都有人去  發表於 15-12-18 23:19
MrBeast  山水都要去到沙田坳道,行上去都幾係野  發表於 15-12-18 21:52

引用:港同唔清楚,但我對GH+印象十分麻麻,上年

原帖由 lamyo 於 15-12-21 發表
港同唔清楚,但我對GH 印象十分麻麻,上年我帶阿女面試小學,她不幸早上發高燒,面色青白+個mask,剛好見到 ...
我唔係呢間學校粉絲。

之但係,撇除發高燒根本唔應該去面試害人害己。除咗個阿媽, 邊個知你個女病到呆下呆下?如果你個女帶住口罩,就更加只露出一對眼睛咁大把。你當個修女係神婆嗎? 如何知道令千金玉體違和?你又話人地迎賓,但又話人地躲在一旁用ipad, 咁即係點?

呢間學校不是完美,又大班,又要俾$,交通又唔方便,返學時間又早⋯⋯你用這些來數算學校,更是適當。

你覺得間學校咁不可取,佢唔收你,對呢間學校同你自己都係一樁美事。

‹ 上一主題|下一主題