用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 番禺會所華仁小學 番禺會所華仁小學(二) - July 2007
樓主: 麟媽媽
go

番禺會所華仁小學(二) - July 2007 [複製鏈接]

Hi everybody,

想問下大家唔 知有冇華中的音樂會 (19/7 文化中心)門票出讓呢?

或有什麼途徑 / 方法可以購買多2張門票呢?

Many thanks!

另外, 恭喜晒 Jackjackma 的公子順利升上華中, 希望三年後我都可以响呢度向大家宣佈好消息啦

Dear 麟媽媽,
真係唔該晒 !
Pls let me know if there is any news. Thanks again.
SandyMummy

原文章由 麟媽媽 於 07-7-12 09:27 發表
Sandymummy,

你講開又係喎....我都好似有入紙想要飛,
但又無聲氣又無人派過喎?!
琴晚我問過老公,佢話原來當日佢要去,
有D 野要做,我幫你問一問喇!

原文章由 麟媽媽 於 07-7-12 15:01 發表
想問吓字典係咪一定要跟書單買?

Yes, I bought all the books from school yesterday and the girl of 精工 said 華仁小四一律規定用這本 !

HEHE... 我都有 KEEP 住絛St Paul Convent 中學校裙 & 校 tie wor, 又會收集有校徽d嘢 , 幾時搞番次 "制服誘惑" 姐

原文章由 麟媽媽 於 07-7-13 10:08 發表
我都有呢隻bear bear 呀,真係好可愛!
我老公拎番黎架,佢一見有校徵既野都會買架,
佢有一條華仁tie,都唔知佢咩時候會打?!
我成日形住D 老伯伯舊生出席function 先會打。

哈哈 ! 咁米重性感, 重誘惑  

原文章由 麟媽媽 於 07-7-13 12:27 發表
Hehe.... 我都係咁話!
不過我驚件校服扣唔埋鈕,呵~呵呵~~  

又有人搞事搞到黎我地華仁呢度 !

原文章由 麟媽媽 於 07-7-16 10:51 發表
Aiya..... 原來係私人恩怨,
我地呢度都係C9 仔多,
講吓學校情報咁架咋,
你地唔好係呢度開火呀,
唔係我怕比人鎖topic 呀!!

麟媽媽,

Happy Birthday too!
All the best in the coming year !

[/quote]

麟媽媽,

Happy Birthday too!
All the best in the coming year !

[/quote]

My son in P.4 too. Yes, they only need to correct the wrong word for 3 times.

原文章由 happysiubobo 於 07-9-12 17:16 硐表
Thanks bbrian.

He is in P.4. Trust it will be the same.

Any P.4 parents? Please correct me if I am wrong. Thanks much.
‹ 上一主題|下一主題