用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 家熹媽咪
go

轉贈市場 [複製鏈接]

hi  煒良媽咪,

I'd like to have the English (item 1&2) and Maths (item 1-4) books, can U pm me the pick up details. Many Many thanks.

原文章由 煒良媽咪 於 08-7-16 19:42 發表
轉贈P.1課本:

English

1.Cornerstones - Look Around
2.Cornerstones - Busy Days

Mathematics

Longman Primary Mathematics Book

1. 1A
2. 2A
3. 3A
4. 4A

音樂

1.朗文音樂 (一上)
2.朗文音樂 (一下) ...

徵P.1今日常識新領域課本

請問有冇人可平讓P.1 的今日常識新領域課本(1.1, 1.2, 1.3, 1.4 冊) 2008年版 (因大部分人都是得2004/2005年版)
請pm我, 謝謝!!!

1.) 誠徵P.2課本, 望有心人可送出.
2.) PE uniform (冬夏季)
3.) 冬季校服褲及校呔 (男)

萬分感謝!!!

家熹媽咪:

我小朋友屬細粒型, around 113cm/40lbs. thanks.

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-7 12:21 發表

YMLAI :

請問你小朋友咩身型?

Hi 家熹媽咪,

唔該你先, 我小朋友不是高得太快, 而是太烏"where", 好似art堂可以用剪刀唔小心剪了條呔少少......

原帖由 家熹媽咪 於 09-7-12 23:41 發表

YM :

我最量幫你搵丫, 家熹呢年紀身型大得太快, 所以我驚你阿B 著唔倒 ! 我幫你留意吓啦 !

hi WW,

我想要四年班的
1)英文課本,
2)音樂書,
3) 中國語文
4) 常識課本
5) New General Studies

Thanks a lot...
Cora

原帖由 WW 於 10-1-1 11:53 發表
我有四年班o既書送出, 因為小女用書唔多愛錫, 所以唔算好新淨.  有朋友想要就 pm 我啦, 最好可以係元朗交收.

可送出書, pls leave msg or pm me.

P.1
1) Longman Primary Mathematics  Textbooks 1A/1B/1C/1D
共 2 sets

P.2
1) Longman Primary Mathematics Textbooks 2A/2B/2C/2D
2) Perfect Match Music Primary Bk.2
3) 今日常識新領域 (1/2/3/4/6)冊

請問有冇五年班的
1) 英文課本,
2) 音樂課本.
many thanks.

原帖由 WW 於 10-6-23 11:23 發表

對不起, 之前已經送晒喇, 依家 5 年班就有.

如只有音樂課本, 暫時不要了. 謝謝!

原帖由 WW 於 10-6-24 10:46 發表

英文課本要留用, 音樂可以送出
‹ 上一主題|下一主題