用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 非常不滿 ST ROSE
樓主: unfair123
go

非常不滿 ST ROSE [複製鏈接]

Unfair .....please check the PM!!

原帖由 unfair123 於 11-6-23 16:31 發表
不過我今次主比個考驗我地, 知道D邊個係好人,  知道只要派位后第一時間去叩門的話, 一定可以找到好學校, 我派位后即叩了10間, 10間都有得面試, 我只見了8間, 其中5間已有結果, 4間TSL, 馬小, LMC & 德雅, 收我個女,  ...

PM again

原帖由 unfair123 於 11-6-23 22:42 發表
Cat108

收唔到你PM

非常同意!!!!!我們的天父感謝你,...我們的女兒叩門..已有結果 !!!SRL...收到了..明白...

原帖由 unfair123 於 11-6-23 16:31 發表
不過我今次主比個考驗我地, 知道D邊個係好人,  知道只要派位后第一時間去叩門的話, 一定可以找到好學校, 我派位后即叩了10間, 10間都有得面試, 我只見了8間, 其中5間已有結果, 4間TSL, 馬小, LMC & 德雅, 收我個女,  ...

a new BAD NEW TREND...

原帖由 iknow 於 11-6-25 00:34 發表
yes, you are correct, she will lead SRL to a new BAD NEW TREND...

Yes!! Me too!!

原帖由 iknow 於 11-8-20 01:12 發表
我突然間覺得佢唔收我個女真係一件好事,好多謝unfair 出依個 post,又好多謝其他小學家長企出黎講,令我地知道得更多,其實,都無話佢好唔好嘅,不過,我睇完晒你哋啲 post 之後,就真係覺得我個女係度讀,一定死得,佢勁多野講,個人smar ...
‹ 上一主題|下一主題