用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國Guardian 公司推介
樓主: ming841
go

[英國] 英國Guardian 公司推介   [複製鏈接]

醒目開學勳章

我用JamesLee, Agent 介紹.唔想煩. 我個welfare officer係講廣東話. 跟得好貼,暫時ok. 但唔係太平.

醒目開學勳章

3b 發表於 18-4-8 12:34
請問有家長用James Lee Consultancy服務嗎? Home stay質素如何?
我用緊但呀仔次次番黎.仲未試過home stay, 但個welfare officer跟得好好. 問野好快回覆.
新學年唔會次次番,到時就要home stay了.

醒目開學勳章

3b 發表於 18-4-10 18:48
多謝回覆! 因為收費比用開的貴80%, 我心大心細不知道換不換好。 最想換的原因是現時提供的home stay環境麻 ...
我知佢唔係太平, 但都唔係太貴,佢得兩個plan.我已選平果個.我暫時都覺幾好.果陣係agent推薦的,而果陣佢地岩岩黎左香港所以就選左呢間.個女負責人又識講廣東話.我英文唔好就好易溝通.
我仔都有同學係呢間,等我問下home stay 如何先.

醒目開學勳章

maylmm 發表於 18-4-26 11:58
問咗未, HOMESTAY OK嗎?

比佢激死,佢淨係答我:okk la普通

maylmm    發表於 18-4-27 11:50

醒目開學勳章

delfin 發表於 18-11-11 11:58
謝謝你!我見到有些要先付第一次的Initial deposit for students expense account 約一千元英磅,James Le ...

要比
‹ 上一主題|下一主題