用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 請問4/5月abrsm術科考試幾時收到準考證
go

請問4/5月abrsm術科考試幾時收到準考證 [複製鏈接]

佢寫係 3月下旬,但一般 月中應該收到 (我估 16-19呢幾日)因為印象中試過學生一出就話要加堂,因為得 2星期唔夠就考。

睇返上幾層,我回覆是正確的 (我係資深老師嘛)今早已收到email  通知,可上HKEAA online 度login 知道日子 ,時間同琴室名稱 應該 99% 今日收到信架喇.
考完 5星期黎既星期六會收到考試結果. 年年都係架喇. 信我喇 ~~~~~
希望大家考期無問題, 唔使改喇.
fighting ~~~~

hopeclover 發表於 19-5-27 12:13
請問4月23號考琴, 有人收到成績了嗎?
考試黎起計 5星期的星期六先會收到。自己計計吧 ~(4月9號該星期考的 5月18號就收到信件)所以如係意外 ,今個星期六會收 (琴行除外: 因為佢地要登記返資料,又或者係寫字樓收要再安排courier 送回分行),自己/老師代報應該當日下午即收到)

Pikki129 發表於 19-5-27 22:38
回覆 Gina11 的帖子

Thanks...就是過了6星期未有.........
同意樓上講,你自己報定邊度報。講左唔係自己報(尤其係大型琴行)會遲D,我學生係琴行代報,4月11號考琴 琴日為止都未有成績到手,相反我私人學生,4月13號考,5月 18號就收到分紙。
‹ 上一主題|下一主題