用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 終於知道深水埗崇x,點解咁多人話收都唔會讀! ...
樓主: Elaine.F
go

終於知道深水埗崇x,點解咁多人話收都唔會讀!   [複製鏈接]

我in那個是外籍男人年紀大,不知道是不是net. 安排上算係咁,因人多,不停分流上去,覺得這裡無得怪佢

不過路過個小朋友廁所係細到只有小朋友入去,很細,而佢個操場係無修飾過既石屎地,見好多小朋友在果度跌倒,什為心痛

我個老師都有盡量一條問題問多幾次望小朋友回答,不過始終後面大把人選,自己小朋友無反應都無計...... 樓主那個搶玩具確係O晒咀,不過無計,佢好趕咁。我同意pk 賽係最不好的方法,大把人投訴自己小朋友做了果下老師無望到,好失望

tmko 發表於 16-11-8 10:16
退錢係因為學校搞錯咗報名費,應收$40,但第一個通知面試日期email 請家長存$50入學校,之後再補多個email ...

派完禮物仲問老師係咪已經in 完x2, 自己都覺得太快

Elaine.F 發表於 16-11-9 03:59
一所歷史悠久的學校安排一個面試日依舊不能應付? 那麼對期待它進步的空間的人恐怕也許有些保留。

因為人 ...

Agree ar!! 你in 我小朋友同時我家長和小朋友都in 你
從簡介會hard sell, 硬件,軟件(老師無耐性)得出那麼多負評,令大家只能將崇真變成「後備」,如果我係用家會一樣感到心痛.....  希望學校考慮下繼續改善

ayav 發表於 16-11-9 19:14

後來wait到另一間即走

秒速收搖鼓..... 咁都得
‹ 上一主題|下一主題