用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局譚歐陽少芳紀念幼稚園 點解談幼稚園個邊不斷有人話譚歐唔好
go

點解談幼稚園個邊不斷有人話譚歐唔好 [複製鏈接]

引用:話老師校長無愛心,之前的媽媽口碑都ok呀!

原帖由 zhaifufu 於 12-06-30 發表
話老師校長無愛心,之前的媽媽口碑都ok呀!是不是,吃不到的葡萄是酸的?

...
我就係唔明點解話老師校長冇愛心!
我係呢間學校學生既家長,就我見老師對我個仔實在好細心,我個仔亦好鍾意老師同返學!我覺得如果老師真係冇愛心,小朋友係感受到的!但我個仔不知幾鍾意老師!我同佢講下年K2會轉老師,佢唔肯話要留返係K1!
我只知最近話學校唔好冇愛心既都唔係家長,我唔知註冊日發生咩事而令到有媽媽覺得老師冇愛心!我信不是全部老師都好,可能那天剛巧遇著不好既老師吧!
其實我認為最重要係小朋友返學開心同學到好品德!

回覆:點解談幼稚園個邊不斷有人話譚歐唔好

如果你地心水清,其實來來去去都係得4個會員話唔好!
其中兩個都唔係家長,只係報名或問老師問題時覺得老師態度差,就認為呢間學校所有老師都冇愛心!所以可以不用理會!
另外兩位會員更奇怪,我懷疑佢同譚歐楊有好大過節,因為佢地會孖住一唱一和咁係好多post話呢間學校唔好!(例如會員A話呢間學校係好差,會員B會即刻留言,一時回應話好似聽過好差,一時回應話肯定好差,同一時間兩種回覆,太假了!)另外言詞間可見佢非常憎恨呢間學校所有老師,尤其係校長!而家冇得孖住一唱一和啦,因為其中一位會員被禁止發言!奇怪在當其中一位會員被禁言後,另一位會員即刻好似好嬲要為佢聲討!所以我懷疑佢地係識既,又或者係分身!等我問下版主先

回覆:點解談幼稚園個邊不斷有人話譚歐唔好

各位譚歐楊家長,我相我地比其他人更清楚呢間學校既老師如何!如果學校如實咁好似佢哋話咁差,咁就有好多小朋友既家長會出聲同轉校啦!不用理會那些無聊人吧!

引用:回復+zhaifufu+的帖子 我唔係呢間學校讀書

原帖由 mailling 於 12-07-16 發表
回復 zhaifufu 的帖子

我唔係呢間學校讀書的家長,不過~~我有個朋友個仔係到讀.

我都真係覺得老師好細心架!

‹ 上一主題|下一主題