用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 鑽石山靈糧幼稚園 鑽石山靈糧堂幼稚園家長分享
go

鑽石山靈糧堂幼稚園家長分享 [複製鏈接]

Hi dordormon
我個仔係上午幼乙. 妳們有冇入去intranet呀. 入面有各老師自我介紹. 雖然. 英文老師唔係外國人, 但我覺得她的英語口音都ok....起碼沒有廣東話英語. 我最欣賞係普通話老師, 她的口音仲好個我以前跟學普通話的老師 .

Hi

外籍女人係教K2 & K3的. :

vchow

原文章由 ssassa 於 07-9-5 11:11 發表
hi all,

我囡囡係讀下幼乙呀!

雖然英文老師唔係外籍人, 不過我都覺得佢講d英文都算ok, 不過間學校有個外籍女人, 咁係做乜既呢

hello George

My son is 君利 (上幼乙).

Nice to meet you here.

vchow

原文章由 geoshi50 於 07-9-5 23:39 硐表
Hello LLC friends,

Due to not install chinese writing pen so may I use English for my chat with all.  My daughter studied K1B on A.M.
class.

Just to say Hi all !

George

Hi

妳嘗試參觀兩間校舍, 咁妳會知道點解多人選Diamond Hill.:

vchow

原文章由 rayvonne 於 07-9-6 15:15 硐表
各位家長,

Diamond Hill LLC 同 Lam Tin LLC 邊間好D? 我住TKO. 近Lam Tin, but 我見有TKO家長都會去Diamond Hill. 點解呢?

updated

找到了啦........THX

Hi

請問妳在內聯網邊到有上課D相? 我睇了全部只係老師自我介紹相片和最新的校舍相片...

唔該
vchow

原文章由 fostermak 於 07-9-5 20:33 硐表
ssassa :
你係c組定d組呀?我囡囡係d組,可能我地見過...

wingtsang:
我今個禮拜日日上內聯網download囡囡上課d相,佢地好快手,今日上堂,即日有相睇...不過你地知唔知上星期五家長會有冇放上網?係咪冇擺上網定搬走左, ...

[ 本文章最後由 vchow 於 07-9-6 22:41 編輯 ]

今日唔知點解冇相睇?
‹ 上一主題|下一主題