用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search ...
go

聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search 唔到嘅? [複製鏈接]

聽聞St Cath開左playgroup 叫Pebbles, 點解我上網search 唔到嘅?我有一個仔一歲,囡囡仲有三個幾月就出世
   22    0    1    0

謝謝喔~我上左個網頁睇喇,有得online報名

回覆 AmyBing 的帖子

我諗住報一個月Pitter Platter, 一星期兩堂,一試無妨,你呢?

回覆 little.k 的帖子
我諗機會大D,我都報左St Cath PN,希望BB適應環境

Christmas playgroup 上幾多堂架?

Christmas playgroup 如何呀?
有無人收到St Cat playgroup 一月班嘅通知呀?係咪都係siblings 優先架?

回覆 clarachingching 的帖子

Thank you so much.

回覆 clarachingching 的帖子

1月playgroup 係俾15-18個月,或者18-24個月呀,1月11至2月6,每星期兩堂,個網頁寫住係Trial course, 老師有愛心就好喇我覺得讀左playgroup/N班都對考K1有幫助。

回覆 lvmh88 的帖子

我覺得報pebbles 對入PN/ K1有幫助,正如ITT playgroup同寶山幼稚園咁, 我D朋友嘅小朋友讀緊ITT, 話讀ITT唔一定入到寶山,但唔讀就無機會入到

SC 個網頁而家右下角link左去Pebbles 呀
‹ 上一主題|下一主題