用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣麗城joyful n 班
go

荃灣麗城joyful n 班 [複製鏈接]

引用:我3月7日in,+3月23日收信+收左+pm+n班,+同

原帖由 yannchuu 於 15-03-25 發表
我3月7日in, 3月23日收信 收左 pm n班, 同學仔!
請問你係麗城定荃景定沙田 3月 interview 㗎?

引用:回覆+babyfatleg+的帖子 你仔仔定囡囡,+如

原帖由 yannchuu 於 15-03-27 發表
回覆 babyfatleg 的帖子

你仔仔定囡囡, 如果可以有人開個WHATSAPP GROUP 傾下計都好..HEHE ...
我11月 interview, waiting 中
奇怪,你三月 interview?? Anyway, 如果第日我中左 add 埋我 what apps 啦 :)

引用:回覆+MAYX1000+的帖子 我上年11月搬入去,+

原帖由 yannchuu 於 15-03-31 發表
回覆 MAYX1000 的帖子

我上年11月搬入去, 參唔多12月先交申請表, 我都估唔到有得in.,
原來係新搬,tks,剛剛寫了信寄左冇耐,等到頸長埋

請問你地係已經開了 what apps group,因我有朋友二月個 waiting 分左 am class

引用:未開呀,如果大家想開可以pm+電話俾我開,

原帖由 cacachoi 於 15-04-01 發表
未開呀,如果大家想開可以pm 電話俾我開,我都識d朋友入左am class
Tks 我問吓我朋友先

‹ 上一主題|下一主題