用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 國際綜藝合家歡2008
go

國際綜藝合家歡2008 [複製鏈接]

今年好西利,魔術一開始五分鐘已經賣左六七行飛囉...........雜耍都要搶咁濟呀.........利害

原文章由 violetching 於 08-5-22 18:04 發表
"國際綜藝合家歡2008"明天開始售票喇!
除了幫小朋友報讀暑期課程外,不妨帶他們觀賞每年一度的國際綜藝合家歡,他們會很喜歡的!

http://www.hkiac.gov.hk/2008/c_intro.html ...

原文章由 webjen 於 08-5-23 16:07 發表

lunch 去買飛,好位都唔係好多啦!

我係排頭位.....個售票員幫我hold完雜耍,跟手hold魔術,已經第六行啦......,快手得好緊要,今年我諗最多人買魔術都未定,早知掉轉個次序,買左魔術先 ,個售票未搞魔術前,仲想搞左workshop先,我叫住佢唔好,唔係第六行都無埋

原文章由 YanYan0116 於 08-5-23 16:25 發表

我今朝入cityline都click咗好多次先入到.
我買咗《競舞飛揚》同《魔幻國度》, 希望小朋友鍾意睇啦.

舊年睇左月亮傳說,唔錯,但今年木蘭好鬼遠....又懶又想慳返d....你呢兩套都應該好好睇

原文章由 cricri 於 08-5-24 23:47 發表
我都係想買沙田既,本來打算約friend 一齊去, 但去到揀飛時只剩最尾一行四個位,唯有自己一家去。

估唔到咁爆,只係第二日買飛,下年真係要早D。

開始賣飛既五分鐘內,都已經係第六行囉

原文章由 龍馬媽媽 於 08-5-25 00:20 發表

點解今年無左harry哥哥, 我d仔女好鍾意睇, 而且今年d節目好似比往年少左好多!

係呀,今年慳返唔少,舊年我同個女,都買左千幾蚊,今年加埋仔,都好似唔駛一千........仲係有d都麻麻地想去的..........今年都無左mcdull,仲有d bb都無埋

原文章由 wensi 於 08-5-25 00:54 發表

harry哥哥早兩個月有你有無睇?

我話加左價就真,以往看細場一種票價ga!而家都分兩種。

我想玩《我是小艾菲─奇妙幻影工作坊》ga 好快full 左。

好多野都好快full,由其係工作坊.....今年無左好抵二百蚊一星期果d,唔知係咪d津貼去晒宣傳奧運,今年呢d縮晒水

原文章由 YanYan0116 於 08-5-26 10:55 發表

有mcdull 架, 6/6開售呀
http://www.hksinfonietta.org/chi/concerts/concerts.aspx

thank you ar

想問下係咪都係城市電腦售票網買飛呀?
‹ 上一主題|下一主題