用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 剛完成 09-10 小一入學試......
go

剛完成 09-10 小一入學試...... [複製鏈接]

我都想知幾時2nd in同点安排。我睇呢到之前d record資料推算; 佢會call 你2nd in, 所以唔知係唔係如果收信=reject 呢? 不過我聽人講佢哋有3日first in, 如果係真的話, 應該over 800 人, 我都希望有心人都考到,大家做同學仔!

原文章由 pullip 於 08-7-7 11:19 發表
5/7 面試最後No 是 六百四十幾, 如果學校沒有第二輪招生. 計下條數, 3-4人當中選1人, 競爭好似都不是太大.  希望有心讀的都考到 !

請問有無人知道幾時會call 2nd In 呢 ?
Pullip ...

喺呀? 我都想知! 不過昨日同亞仔講開當日interview; 佢話有好多嘢做 wor, 其中有個game 喺跟老師講說話, 佢話只講到小小, 而其他朋友仔講多多, 而又有整puzzle, 朋友仔好快整到蘋果,而佢話有小小怏整到啤梨, 慘喇! 我都打定"she"數!

我昨日call學校, 佢地話最快都要等到9月先開始arrange 2nd in, 有無2nd in 都會收信通知!

都同一句: 祝各有心讀真道小寶寶 "GOOD LUCK"
‹ 上一主題|下一主題