用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 申請visa前在卓x照了肺,以後不再光顧了 ...
go

申請visa前在卓x照了肺,以後不再光顧了 [複製鏈接]

引用:可否PM我你在那間分店照? +

原帖由 Mapleac 於 16-04-22 發表
可否PM我你在那間分店照?
只有旺角及金鐘兩間,而阿大之前去金鐘照都冇問題,月尾就到阿細去照肺。

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-04-22+發表只有旺

原帖由 Ruby1219 於 16-04-22 發表
阿仔續visa 洗吾洗再照?
我都唔清楚,要等佢返黎先!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-04-22+發表只有旺

原帖由 mirrorla 於 16-04-22 發表
不是香港區那間。八一八,上次你大仔照肺時也是穿著了自己底衫一併照嗎?

最奇怪係卓x話佢地正常程序男性 ...
阿大上次照時有冇著衫我就唔記得喇!但我自己冬天照時就有試過著住底衫,只要係冇圖案唔太厚就得,但你阿仔咁照我就唔敢講得唔得喇!所以將來照肺都係除晒好D喇!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-04-22+發表阿大上

同意。下次就算診所叫你唔駛除哂衫,我地要學精d唔好理佢照除哂去照,因為如果肺片有任何唔清楚地方,要比 ...
冇錯,醒目

引用:回覆+亮燈+的帖子 其實有經驗嘅放射技師會

原帖由 walter0723 於 16-04-22 發表
回覆 亮燈 的帖子

其實有經驗嘅放射技師會睇一睇張x光影像ok先叫人走,公立醫院都係咁做,現在照完x光幾分 ...
好似係除左X健之外,仲有另一間,不過用開佢,冇所謂啦!

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-04-22+發表好似係

另一間指定體檢中心資料如下:
係呀!就係呢間!

bb360 發表於 16-4-22 20:45
你們這樣快去照肺, 請問是否不用有 CAS 在手已可以去照?
係呀!只需孩子Passport正、副本,身份證正、副本,出世紙正、副本,白底相片一張,同行家長身份證正、副本,香港及英國學校地址就得!

引用:卓X+旺角店,唔止X光唔掂,其他+都非常唔掂

原帖由 katrinafu 於 16-04-23 發表
卓X 旺角店,唔止X光唔掂,其他 都非常唔掂。 公司指定診所睇症, 生病走上去 問我有冇 早一星期預約, 我 ...
謝謝資料,咁即係各位無論乜事都好,唔好去旺角呢間喇!

引用:+本帖最後由+3b+於+16-4-23+10:59+編輯+\

原帖由 3b 於 16-04-23 發表
咁就唔知喇!卓X就要白底相片

引用:Quote:原帖由+亮燈+於+16-04-23+發表咁就唔

原帖由 Mapleac 於 16-04-23 發表
白底相片仲要唔可以穿校服影,是三個月內近照。
仲要係大頭相,好彩當時阿大雖然用有校服相(因費事再影過,幅相係學校幫佢影既!),但只係POLO,所以卓X唔知係校服,冇問題!

回覆:申請visa前在卓x照了肺,以後不再光顧了

我剛到金鐘取報告及肺片,招呼唔錯!

‹ 上一主題|下一主題