用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人上左fannyee入到st cat 2nd in?
go

有冇人上左fannyee入到st cat 2nd in? [複製鏈接]

回覆:有冇人上左fannyee入到st cat 2nd in?

我識有,但有=關fannyee事?真係唔知
如果你頂得佢順認同佢個套,佢playgroup有d老師係ok gei,如果你頂佢唔順或唔認同就唔好去

回覆:picture 的帖子

係前SC老師,個老師只教weekday playgroup

回覆:有冇人上左fannyee入到st cat 2nd in?

其實佢得一個老師叫好,其他真係....
同埋上堂勁唔organize, 特別係d節日,又想收學費,就合班,30個小朋友+50個家長(保守計,有時3個家長同個小朋友來)....你可以想象....如果佢話自己出山教就仲唔得

利申:我係用家,參加咗年半,我就係好彩入到佢地個好老師個班,我參加咁耐係想等小朋友考完pn先唔返,同埋諗都比咗咁多個月錢,就返到佢考到學校先

回覆:Justsayhi 的帖子

PN我冇,但班其他ok, 但我覺得fannyee其實最多幫你入到太子明慧同york, 其他其實冇得幫。不過你諗下上得佢堂嘅父母,係唔會淨係返佢playgroup, 會返其他,亦係會報名幼嘅,所以會多d好offer都唔其。重申返佢playgroup=入SC, 我個人覺得冇直接關係。同埋佢只係識講九龍塘d幼稚園,連學之園佢都唔太識

我唔係因為冇好offer所以比呢d comment, 我只係想比d中肯d嘅意見,冇特別攻擊佢,如果上到好老師,除了合班嘅堂,其他ok

我真心覺得父母平時教小朋友重要過返playgroup

‹ 上一主題|下一主題