用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃景 Joyful 2016 PN 揮手區
go

荃景 Joyful 2016 PN 揮手區 [複製鏈接]

希望同未來既同學仔交流下

0    0    0    0

回覆:gaspardmiffy 的帖子

仲未落大訂,可能好多學生會俾其他學校call waiting call 走…

綠楊早幾日都有搵我,不過我立即放咗位

估計6月先 call waiting,我收到信買書做學校再話你知。

引用:仲未落大訂,可能好多學生會俾其他學校call

原帖由 maxifoxy 於 16-05-08 發表
仲未落大訂,可能好多學生會俾其他學校call waiting call 走…

綠楊早幾日都有搵我,不過我立即 ...
做「校服」

引用:Quote:原帖由+maxifoxy+於+16-05-08+發表仲

原帖由 Chan343 於 16-05-09 發表
點解唔選綠楊
我覺得荃景Joyful 既老師比較有活力,interview 安排亦比較有誠意。最impressive 係普通話老師口音好標準,講故事好生動  

綠楊interview比較流水作業式,我諗實在太多人報。同埋我target 新派直私,唔係區內官津…

你可以睇下荃景今年畢業生去咗咩小學

回覆:gaspardmiffy 的帖子

16/5前 要交書簿雜費

回覆:anibibibi 的帖子

有無試過交轉AM 信?

引用:[售]+Joyful心怡男仔校服+書包(冬季+夏季

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:荃景 Joyful 2016 PN 揮手區

有無新人?應該開始call waiting...

回覆:miaccp 的帖子

恭喜!我見麗城都call waiting,原來荃景仲未call.....

K1直升的。

回覆:荃景 Joyful 2016 PN 揮手區

有無人收到call waiting?

回覆:maymay719 的帖子

都正常,好多都買晒書,訂晒校服…

引用:仲未收通知買書,+訂校服,+開學安排+.....+

原帖由 iobaby 於 16-07-12 發表
仲未收通知買書, 訂校服, 開學安排 .....
有其他媽媽問過應該月中收到信,校服轉左新,書包、外套全部都轉⋯

放心喎,大訂又未俾,學校驚過你

引用:Quote:原帖由+Creamymami01+於+16-07-12+發

原帖由 ambabe 於 16-08-05 發表
我呀囡都係荃景 pm class ,有冇whatsapp GP? 可以add 我嗎?thx
有呀,歡迎歡迎

引用:我有意為仔仔報2017+joyful+PN,請問荃景and

原帖由 duckie_b@by 於 16-08-10 發表
我有意為仔仔報2017 joyful PN,請問荃景and 麗城邊間Joyful 好d?兩間學校是否有校車接送?

...
荃景校舍細d,畢業生升小成績不錯。
麗城校舍大d,收生人數多d,地點睇你自己方便。

都有校車的,不過我打算自己接送,唔知詳情。

‹ 上一主題|下一主題