用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園am同St Cat. am點揀呢?
go

根德園am同St Cat. am點揀呢? [複製鏈接]

I think if your kids is quite active, u should choose SC, otherwise, KV will be better!
However, I choose sc for my daughter. It's because the English level is much higher and a lot of primary schools  are quite focus on it. For example DGJS, DBS, SFA, YW........
Actually, SC Chinese level also is not bad and Mathis level also is good!
The funny thing is, SC will use different way to train up your kids more smart!

引用:Quote:chingmon+發表於+12-2-8+23:53+我個

原帖由 小曳人 於 12-02-09 發表
個別例子。
我反而見到SC嘅頂唔住名校嘅功課量,雖然小一時考全級頭幾名,深得校長喜愛,但都係頂唔順,要 ...
St Cat homework or class work not less than KV, almost kids also study in traditional famous school also is good! I think this case totally depend on the kids!

引用:Quote:JassChow+發表於+12-2-16+19:13+St+C

原帖由 SCKnight 於 12-02-16 發表
問心嗰句我覺得SC嘅功課量真係都比唔上KV。但係亦都好慶幸因為咁,我每晚放咗工之後重抽到時間同小朋友講故 ...
其實係所謂嘅功課形式吾一樣姐!SC 每個星期教一個tropics,小朋友個個星期都要做資料搜集(妳同我都幫手搵過吾少資料啦),上堂做吾同嘅討論,工作紙同補充練習,都係功課一種,只係我地慣咗姐 。
不過,我都好認同,就係派返屋企做嘅功課吾多,令到我地SC嘅家長吾洗咁辛苦。小朋友又有多咗時去學其他嘢!
最好係教到我個女自動自覺做功課同睇書,連考試都自己攪掂。

引用:Quote:JassChow+發表於+12-2-16+19:13+St+C

原帖由 小曳人 於 12-02-17 發表
係咩?我識人讀緊kv/sc k2, 只知sc進步緊,上面講嘅哥哥,細佬都讀緊 sc k2,但點進步都無無kv/km咁多功課 ...
哦..…識人!

小曳人  我邊有本事俾自己個仔同時讀3間學校呀! heh~ 最多見到面時傾吓啫~ 唔通你覺得SC唔係進步緊?  發表於 12-2-17 14:11
小曳人  表親,過時過節見到嗰d,一年都見幾次架!  發表於 12-2-17 14:10
‹ 上一主題|下一主題