用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無人已經收到 SC PN OFFER?
go

請問有無人已經收到 SC PN OFFER? [複製鏈接]

引用:佢網頁update左,好緊張 +

原帖由 dadamatrix 於 16-03-08 發表
佢網頁update左,好緊張
冇update過!

引用:我都替大家緊張一番++有人SC收了就不去LH+

原帖由 Cutekillq 於 16-03-09 發表
我都替大家緊張一番  有人SC收了就不去LH 嗎?
去,玩下!

引用:Quote:原帖由+ME1227+於+16-03-09+發表如果

原帖由 菲菲菲 於 16-03-09 發表
繼續去interview唔代表唔considerate,interview除咗比學校揀小朋友,亦係家長去揀學校。我試過未去intervi ...
對,好同意!!in唔in家長自己決定,就算去玩也是見識一種!點解要叫人唔好去呢?如果小朋友適合LH,LH又選擇佢,人地in唔in跟本對件事冇影響。

引用:Quote:原帖由+菲菲菲+於+16-03-09+發表留意

原帖由 ME1227 於 16-03-09 發表
為左去玩,俾你無心入到2nd in但唔讀,另一個小朋友喪失了2nd in 機會,這不是阻住是甚麼?我的意思係機會 ...
每間學校sec in人數多過所收生人數!如果因為人地去參與,就影響到某小朋友冇左second in,那是因為佢未必適合LH或LH不適合佢!而且又唔係留位,跟本冇影響大局!一場比賽中,唔係target冠亞季,就唔好去參與嗎?就算拿季軍,唔上台,都會由第四補上,不會由第十補上的。咁小事就睇過眼?唉!到此為止,不再回應!

回覆:Bonbonita 的帖子

條link remove左舊link lu! and update左文字(註冊日期)!可能明晚有result

‹ 上一主題|下一主題