用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學知園面試歸來
樓主: babykellie
go

學知園面試歸來   [複製鏈接]

回覆:學知園面試歸來

希望各位順利有心儀學校 offer, 學之園係一間好有 heart 既學校,好尊重家長意見既學校,佢並唔係要神童,只係分3部份睇小朋友反應同性格,有D小朋友 individual  interview 表現好,有D小朋友 group in 表現好, 所以分3部份 interview, 算係比較全面同客觀喇,總好過去某D幼稚園,等半個鐘, in 3 分鐘吧!

引用:真係好憎填問卷個part,見到人地d小朋友狂走

原帖由 kissobaby 於 14-03-15 發表
真係好憎填問卷個part,見到人地d小朋友狂走狂叫。自己個個搶筆!

我in過k今日又in PN,我竟然覺得今日PN仲 ...
但真係有好多小朋友係好醒目架,開學後,有適應週,家長可以陪小朋友入去上堂,果時我先發現,原來好多小朋友真係天資聰敏!

引用:Quote:原帖由+babyBenz+於+14-03-15+發表多

原帖由 小鼠 於 14-03-15 發表
我in青衣分校,individual interview 同group  in都無人喊,不過去到見校長開始就有人喊,有人周圍走,我媽 ...
應該係話學校要 train 小朋友守紀律,間間學校都需要,不過放心,班內有好多活潑好動小朋友,仲拎埋 weekly performance 之星添,學校其實好 like 活潑好動小朋友,反而我女太靜,老師叫我鼓勵佢多D主動

‹ 上一主題|下一主題