用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: like_travel
go

VKwan 發表於 12-3-5 22:11
好羨慕你地有資格係呢個topic度分享!呢知我將來有冇機會?我想請問,頭先有家長話spcc收人睇睇全港排名, ...

呢度分享唔駛資格架,我都冇資格架,我鄧人開心架炸!

有些資深會員會長駐係度幫人解決疑難添,佢地何止on call 36 直頭 360.
:verycold: :verycold: :verycold:

Golf007 發表於 12-3-9 12:49
吾係好同意東方新地個標題,SPCC並非 "貴族名校",校內並無以貴族自居的學生,至於用 "神級"來形容亦太 ...

話時話而家又真係唔會用貴族呢兩個字,會用Benz一族、凌志一族、半山一族、優皮一族等等去代替,更加突出自己係族係那一個範疇。最攪野就莫過於天橋底一族,我最驚阿仔做就更係追星一族喇。
:verycold: :verycold: :verycold:

恭喜!恭喜!

kitty123abc 發表於 12-3-13 12:37
十分同意!但同校媽咪講到明吾想我哋去•••我擔心會俾人話呀!吾知點好? ...

你咁快話左比人聽你得左?無所謂啦,你都係搏第日叩門姐,對佢地自行收生沒有影響ga ma!佢地唔明就驚你霸住個位姐。

lky3107 發表於 12-3-14 09:40
但唔知 waiting 人多唔多?
佢設多少個 waiting?
同埋自己個no. 排第幾呢?

周不時都發覺係BK二手市場版見有家長賣全新校服出去,有SPCC,也有MCS,這些都係做好遲先收到通知,都做晒校服咯,焗住要賣返出去。

Yanamami  全港學校大執位, 可以執到9月開學.  發表於 12-3-15 09:42
‹ 上一主題|下一主題