用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in完民生,眞係好多人!
go

in完民生,眞係好多人!   [複製鏈接]

回覆:in完民生,眞係好多人!

可否大概講下流程,用中文或英文?有問家長問題?

引用:我今日in+room+#105,+老師都有叫家長砌盒,

原帖由 ~瑤瑤~ 於 12-11-10 發表
我今日in room #105, 老師都有叫家長砌盒,小朋友幫手放7巧板入去同穿繩。最後有話呢part interview 完成, ...
請問小朋友係細b?

睇完問題,有些擔心,家長話小朋友應該識字母,數字,你們小朋友全答對嗎?

我覺得挑選過程亦會考慮大細b的因素,若果細b答中哂,直

引用:我覺得挑選過程亦會考慮大細b的因素,若果

原帖由 ccdenc 於 12-11-13 發表
我覺得挑選過程亦會考慮大細b的因素,若果細b答中哂,直
可能會加分

引用:Me+too.+A+to+Z+又唔識,1+to+10又唔識。咁

原帖由 Kerokeroppi 於 12-11-14 發表
Me too. A to Z 又唔識,1 to 10又唔識。咁去黎到晒氣啦!係咪唔好晒時間呢?

...
咁有JM話冇問字母,去碰下運氣囉,我都係咁

剛剛in完,小朋友答嗮所有問題,老師又讚佢叻,仲同小朋友講下次再來玩,咁有冇機會?很想入民生

bobosasa999  Net都有同仔仔講see u soon, 希望如你所講,有機會考慮下啦!  發表於 12-11-17 17:58

引用:真係好難講,因為識答哂既小朋友真係大把,

原帖由 dec2010 於 12-11-17 發表
真係好難講,因為識答哂既小朋友真係大把,我仔係十二月超細仔都識答晒。但我覺得機會都微。

...
點解你會覺得機會微?我小朋友也是細b,答咗20個英文字母,感覺老師想肯定佢全部識,之後數字,顏色形狀好快答到,所以老師都有讚佢,所以有個希望老師喜歡小朋友

都明白老師校長有自己準則,隨緣啦!我已經好滿意小朋友表現,民生吾收可能有更好offer

引用:係呀,個net好似好唔好意思咁話由佢in我地

原帖由 lalawowo 於 12-11-17 發表
係呀,個net好似好唔好意思咁話由佢in我地,仲話呢個interview唔係要test小朋友嘅language ability, 叫我不 ...
Good, we also interviewed by NET, he was very nice

引用:Yes+he+is+very+nice.+Actually+all+the+te

原帖由 lalawowo 於 12-11-17 發表
Yes he is very nice. Actually all the teachers, staff, boy scouts, st. John are very nice. They talk ...
Agree, those kids are very nice, always smile

引用:有無人明天見? +

原帖由 giant_japan 於 12-11-23 發表
有無人明天見?
其實係咪得兩日?

‹ 上一主題|下一主題