用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 請問有冇人知聖心幾時2nd 註冊
go

請問有冇人知聖心幾時2nd 註冊 [複製鏈接]

原帖由 cathymom 於 10-3-23 12:34 發表

問題係就算放棄,都未必即時主動知會聖心,我諗好多都係要等到做校服時唔SHOW UP,學校再FOLLOW 先會知佢地唔讀。

今年真係遲 做校服呀 .... 我地d waiting list 真係等到 頸長 ... 又 心煩 ...唉

原帖由 TheQueen 於 10-3-30 00:11 發表
I love SHCK very much.  My elder daughter loves this school as well.  She is eage to go to school even she is sick.  Unfortunately, her younger sister can't get a seat.  

Can anyone advise what I can ...

hi, thequeen,

我同妳一樣 case 呀, 我大女係 讀 LK AM, 細女今年都係 07 11  都係 WAITING LIST ... 真係好苦惱 ...  

妳大女會唔會係我女女同學仔 ???

原帖由 jezzyuen 於 10-3-30 18:20 發表
係咪一定要當日做埋校服架?

jezzyuen,

妳係咪未confirm 到 最後讀邊間呢 ??

以我所見佢地之前比0既 日期arrangement, 好似 3 jul  係拎書 拎校服 tim .
‹ 上一主題|下一主題