用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 請問金巴倫有什麼課外活動?
go

請問金巴倫有什麼課外活動?

請問金巴倫有什麼課外活動? 是不是星期一至五都有活動, 價錢會貴嗎? N1可以參加嗎?

另外課堂教的Phonics 是不是採用Jolly Phonics呢?

希望有家長提供資料, 因為我正想為仔仔準備入讀

我都想知, 我都整想為小朋友入讀, thanks~~

原帖由 QEgg 於 09-11-10 22:14 發表

請問金巴倫有什麼課外活動? 是不是星期一至五都有活動, 價錢會貴嗎? N1可以參加嗎?

另外課堂教的Phonics 是不是採用Jolly Phonics呢?

希望有家長提供資料, 因為我正想為仔仔準備入讀 ...

Any comment??

是星期一至五都有的, 可選返二四($1300) , 一三五($1600)或一至五($2100), N1可以參加, 自己帶飯, 但無得訓晏覺, 小朋友要頂得順先好.

活動種類, 普通話, phonics, story telling, art and craft, drama, cooking... phonics是jolly phonics, 係外籍老師教返, 另有一本地老師輔助.

我仔仔九月開始已參加, 覺得非常好, 會繼續參加.

原帖由 QEgg 於 09-11-10 22:14 發表

希望有家長提供資料, 因為我正想為仔仔準備入讀 ...

are they any activities for PM classes?

thanks

原帖由 helenli 於 10-1-6 23:09 發表
是星期一至五都有的, 可選返二四($1300) , 一三五($1600)或一至五($2100), N1可以參加, 自己帶飯, 但無得訓晏覺, 小朋友要頂得順先好.

活動種類, 普通話, phonics, story telling, art and craft, drama, cooking.. ...

I release the seat because there are no more activities provide to pm class then diffcult to change from pm to am class...

吓?
我一直以為下午班活動會改在上午上tim.

i think they have some activities for pm kid but less activity than am class.......

原帖由 iy_99 於 10-1-21 22:22 發表
吓?
我一直以為下午班活動會改在上午上tim.

係咪pm無課外活動架???

咁, 係咪要自己揍放學?

原帖由 helenli 於 10-1-6 23:09 發表

活動種類, 普通話, phonics, story telling, art and craft, drama, cooking.. ...