用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 黃笏南VS銀禧
樓主: kenmama
go

黃笏南VS銀禧 [複製鏈接]

Re: 黃笏南VS銀禧

其實是否band 1中學, 只是我們家長給學校的評價, 我相信名校也有band 2生.只要老師好, 校風好, 程度OK已是一所好的中學, 因為現在的學生成績好, 只是他們補習得來的成果.到了中五會考,如果哪間學校有10A狀元, 就話哪間學校好,但實質有幾好呢喃!

成績好差都入到黃笏南? 唔係丫嘛, 你會唔會攪錯o左?

個人覺得黃笏南同銀禧差不多, 但我就鍾意黃笏南多d。

我最喜歡麵包超人,Thomas,Hello Kitty, 你喜歡嗎? 你可以send email 到[email protected], 我會有好多資料比你。去我的網站或我的Blog看看CLICK HERE

係咁的話,黃笏南米好易how 門, 咁我到時第一時間去how門lu,因為黃笏南收我呀女的話,我都噴飯應,yeah 正呀 去馬

黃笏南是很難how門的, 上年有人去how門, 都冇派form比佢.

ymckeri 寫道:
黃笏南是很難how門的, 上年有人去how門, 都冇派form比佢.

ymckeri,

唉!我都聽聞 不過見有人講到佢收d差學生就諗住有機姐. 不過我都會一試.   

同意你既講法....其實都係個人喜好姐...
ymckeri 寫道:
其實是否band 1中學, 只是我們家長給學校的評價, 我相信名校也有band 2生.只要老師好, 校風好, 程度OK已是一所好的中學, 因為現在的學生成績好, 只是他們補習得來的成果.到了中五會考,如果哪間學校有10A狀元, 就話哪間學校好,但實質有幾好呢喃!
徵求:COUR CARRE 單 請問各位有冇COUR CARRE 單??? 請PM...Thanks 我想做vip ar...要儲3 個月內加埋$10000單... Please help....Thankssssss

佢係我朋友,我又點會攪錯?
成績好差都入到黃笏南,有乜出奇?
正如陳易希(佢個名我唔知係咪咁寫)會考都唔夠分,咪又入到大學...
其實好多時都...在乎好唔好釆...姐
doremi_store 寫道:
成績好差都入到黃笏南? 唔係丫嘛, 你會唔會攪錯o左?

個人覺得黃笏南同銀禧差不多, 但我就鍾意黃笏南多d。
徵求:COUR CARRE 單 請問各位有冇COUR CARRE 單??? 請PM...Thanks 我想做vip ar...要儲3 個月內加埋$10000單... Please help....Thankssssss

小女係黃笏南讀緊F.2, F.1時佢覺得好淺, 因為那年D學生冇以往咁好, 所以老師出淺咗, 今年F.2已經冇咁容易.但F.1有好多project做,都好忙.
‹ 上一主題|下一主題